Voor werkgevers

Hoe wij werken & tarieven

Banenlift heeft twee duidelijke tariefstellingen. Beide gaan uit van gedeelde risico’s. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die we maken in het selectieproces. Daarnaast vinden we het belangrijk dat het uitbesteden van werving en selectieactiviteiten betaalbaar is.

Pay per hour (optie 1)
Ongeacht het salaris van de kandidaat is het tarief als volgt. U betaalt €2,- per gewerkt uur van de medewerker. Risico’s van ziekte, vertrek van de medewerker of ongeschiktheid van de medewerker dragen we dan ook samen. Maandelijks nemen we contact op over de uren van de medewerker en hebben we eventueel contact over het functioneren van de medewerkers. Dit heeft voor beide partijen voordelen, vooral met het oog op nog beter te kunnen selecteren in de toekomst. Wij weten dan namelijk wat u wilt. Na een jaar hoeft u natuurlijk geen maandelijks tarief meer te betalen.

– Wij delen de risico’s.
– We houden contact
– Gespreide betaling

Goedkope Fee (optie 2)
Ook dit tarief staat volledig los van het salaris van de medewerker. Ook hier wordt er één vaste doorberekening gebruikt. Als u de medewerker in dienst neemt betaalt u €1500,-. Is de medewerker na een half jaar nog steeds in dienst dan betaalt u nogmaals €1500,-. Ook hier worden de risico’s dus gedeeld. Banenlift werkt niet met maandsalaris, vakantiegeld of omslagfactoren.

Waarom zo goedkoop?
Banenlift is van mening dat werving en selectie niet duur hoeft te zijn. Medewerkers staan te springen om een goede baan en organisaties zijn altijd op zoek naar goed personeel. Het enige dat het werving en selectiebureau doet is deze partijen bij elkaar brengen.

Daarnaast werkt Banenlift niet vanuit een fancy kantoor, maar spreken we op andere locaties met de kandidaten af. Deze kosten hoeven dus ook niet te worden doorberekend.

Belangrijkste kernwaarden
De belangrijkste kernwaarden van Banenlift zijn:
– Lage tarieven!
– Gedeelde risico’s
– Partner instelling
– Snel schakelen
– Duidelijke en professionele werkwijze