Post bezorgen in je eigen buurt in Woerden/Utrecht

Sandd is het op één na grootste postbedrijf van Nederland en richt zich op de bezorging van geadresseerde post, zoals facturen, abonneebladen en direct mail. Banken als ING en SNS, de Belastingdienst en IKEA verzenden de post via Sandd. Met 14.000 bezorgers in heel Nederland bezorgt Sandd twee maal per week op dinsdag en vrijdag de post. Met een landelijk dekkend netwerk bezorgen wij op alle 8,3 miljoen adressen.

Bijbaan: post bezorgen in je eigen buurt in woerden

 
Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar de meest flexibele bijbaan in Woerden, Kamerik, Zegveld, Nieuwerbrug of omgeving? En wil je ook nog eens vanuit huis werken in je eigen buurt? Dat kan! Want bij Sandd werk je zelfstandig en kun je zelf je tijden bepalen. Dus kom ook bij Sandd werken als postbezorger! Als bezorger krijg je een vaste wijk om te bezorgen. Uiteraard zoeken we een wijk zo dicht mogelijk in je eigen buurt. We bezorgen post op dinsdag en vrijdag. Jij kiest zelf hoe laat, maar wel tussen 08.00 en 18.00 uur. De werkzaamheden bestaan uit het op looproute leggen en natuurlijk het bezorgen van de post in de wijk. Om het jou nog makkelijker te maken, brengen we de post bij jou thuis!
 
Functie-eisen
Passen wij bij elkaar? Ben jij… – Minimaal 16 jaar? – Op zoek naar een leuke bijverdienste? – Dinsdag en vrijdag een aantal uur beschikbaar? – Flexibel, betrouwbaar en verantwoordelijk? Dan is post bezorgen bij Sandd voor jou de ideale bijbaan! Meld je direct aan! Hopelijk kunnen we jou dan binnenkort begroeten als nieuwe collega.
 
Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt betaald per handeling. Dit houdt in dat de verdiensten variëren, maar wel een balans vormen met de tijd die je eraan kwijt bent. Hoe meer post, hoe hoger de vergoeding! Bij goed functioneren kunnen wij jou per 01-07-2012 een arbeidsovereenkomst aanbieden. De voordelen hiervan zijn: • marktconform salaris van 8,35 per uur (ook < 23 jaar) • Je behoudt dezelfde wijk • Contract voor minimaal 3 uur en maximaal 16 uur per week • Contract van 8 maanden met uitzicht op verlenging • Maandelijkse uitbetaling van 8% vakantiegeld • Doorbetaling van salaris tijdens vakantie • Mogelijkheid tot opname onbetaald verlof
Aanvullende informatie
 
Indien u interesse heeft in deze functie ontvangen wij graag uw sollicitatie.
 
Sandd
Dhr. Wiepjes
IJsseldijk 2
7325WZ Apeldoorn
Geplaatst in MBO, Parttime banen, Overige Banen.