Over Banenlift

Banenlift richt op de bemiddeling van midden en hoger kaderpersoneel in de regio Amsterdam. Banenlift werkt in opdracht van diverse organisaties die op zoek zijn naar uitbreiding of vervanging van hun personeel. Banenlift is o.a. actief in de vakgebieden Finance, Marketing & Sales en International Customer Service.

Waarden}
Voor Banenlift is het belangrijk om zich als partner op te stellen. Voor de medewerker een manager en voor de werkgever een partner. Het is belangrijk dat alle partijen een goed gevoel overhouden aan de samenwerking. Dat betekent ook dat het contact niet ophoudt na een plaatsing. Er wordt gestreefd naar een duurzame relatie met zowel de werknemer als de werkgever.

Missie en visie
Het bij elkaar brengen opdrachtgever en kandidaat binnen de diverse branches is waar Banenlift zich op richt. De kandidaten zijn of starter binnen de branche of beschikken over aantoonbare werkervaring. Door de ervaring en expertise op het gebied van personeel & organisatie en een goed onderhouden netwerk, is Banenlift in staat snel de juiste mensen bekend te maken met de vacatures. Het matchen van de kwaliteiten van de kandidaat met de wensen van onze opdrachtgever is waar wij voor staan.