Verkoopmedewerker met technische interesse

Vestiging Amsterdam zoekt een verkoopmedewerker

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende baan? Ben je servicegericht en zelfstandig werkend en stel je betrokkenheid van de werknemers naar elkaar en naar de onderneming op prijs? Solliciteer dan bij Warmteservice.

Warmteservice richt zich met name op de verkoop van verwarmingsmaterialen. Een groot assortiment cv-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming etc. wordt aangeboden tegen een concurrerend prijsniveau. Aanvullend bestaat het assortiment uit sanitair, dakbedekking en loodgietersmateriaal. De combinatie van kwaliteit, service en medewerkers (3-5) die weten waarover ze praten, vormt de basis van het succes. De afnemers zijn de kleinere installatie- en klusbedrijven en de handige particulier. Het installeren van de materialen behoort niet tot onze activiteiten.

Ervaring binnen het vakgebied is niet vereist. Wel zoeken wij iemand met een afgeronde opleiding MAVO-D of VMBO-T niveau, waarmee je aantoont over een gezond denkvermogen en doorzettingsvermogen te beschikken. Je bent in het bezit van je rijbewijs en woonachtig in Amsterdam Oost of omgeving (max. woon-werkafstand 20 km.)

Wij bieden je een afwisselende baan in een leuk team, en een goed startsalaris (minimumloon + 40%). Voor de juiste persoon is doorgroei naar de functie van (assistent) bedrijfsleider mogelijk.

Vul ons sollicitatieformulier in of bel 020 Р584 97 90  voor meer informatie.

Aanvullende informatie
Kijk op www.warmteservice.nl/vacatures voor info en sollicitatie.
Geplaatst in MBO, Fulltime banen, Verkoop en Commercie, Techniek.