Administratief medewerker (full time)

Mensen maken het moment. Kroonenberg schept de randvoorwaarde.

Het benutten van het juiste moment. Het belang van goede timing, parate kennis en het vermogen om snel en autonoom te beslissen. Dit is de kern van de werkwijze van Kroonenberg Groep. Kroonenberg Groep voorziet in huisvesting voor winkelen, werken en wonen. Dat doen we door ons eigen bestand aan vastgoed voortdurend te optimaliseren en af te stemmen op de behoefte van de markt. In een modern zakelijke en dynamische omgeving (WTC Schiphol) werken de verschillende vastgoeddisciplines nauw met elkaar samen, hetgeen Kroonenberg Groep tot een interessante en veelzijdige werkgever maakt. Door een platte organisatie en korte lijnen creëren we een omgeving waarin mensen zich thuis voelen en zich voortdurend kunnen ontwikkelen.

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Administratief medewerker (full time)

Kroonenberg Groep B.V.
Standplaats
Amsterdam

Functie-omschrijving
Als administratief medewerker heeft u contact met onze huurders en crediteuren. Tot uw taak behoort onder andere behandeling / verwerking van inkoopfacturen, projectadministratie en het maken van afrekeningen servicekosten. U rapporteert rechtstreeks aan het hoofd van de administratie.

Profiel
Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding met kennis van relevante wet- en regelgeving met betrekking tot de financiële administratie. U heeft ervaring met geautomatiseerde systemen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. U bent een prettige collega met een resultaat- en oplossingsgerichte instelling. Bovendien weet u diplomatiek en discreet met vertrouwelijke informatie om te gaan. Naast een prettige werksfeer in een dynamische werkomgeving bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aanvullende informatie

Interesse?
Neem voor vragen over de vacature contact op met mevrouw H.C.J. van Beusekom, hoofd administratie, via telefoonnummer (020) 5 788 788. Uw sollicitatiebrief met CV kunt u tot 28 april aanstaande sturen naar Kroonenberg Groep B.V., Postbus 7538, 1118 ZG Schiphol, ter attentie van mevrouw H.C.J. van Beusekom, of per email naar hvanbeusekom@kroonenberg.nl.

www.kroonenberg.nl

KROONENBERG GROEP
REAL ESTATE INVESTMENT & DEVELOPMENT

Geplaatst in MBO, Fulltime banen, Zakelijke Dienstverlening.